Hoş Geldiniz Evinize, Hoş Geldiniz Disk/Enerji-Sen Sendikasına.

Yıllardır yürüttüğümüz güvencesizliğe ve taşeron çalışmaya karşı mücadelenin adresi olmuştur Disk/Enerji-Sen sendikası. Bu alanda bir çok öncü deneyimi işçiler ile birlikte yaşayarak ve pratik mücadelesini de vererek enerji işçilerinin evi olmuştur Disk/Enerji-Sen sendikası.


Şimdide yıllarca taşeron şirketler tarafından alın teri çalınmış, kölelik çalışma koşullarına mahkum edilmiş, işverenler tarafından sarı sendikalara üye olmaya mecbur bırakılmış, en son ise 696 sayılı khk ile sözde kadro adı altında İSPER denilen dev bir taşeron firmada çalışmak zorunda bırakılan İSKİ çalışanı işçilerin insanca yaşam talebinin umudu olmuştur Disk/Enerji-Sen sendikası.


Kendilerine dayatılan sarı sendikanın çemberinin kırarak sendikamıza üye olan yüzlerce İSKİ çalışanı işçi arkadaşımız, söz yetti kararın çalışanlarda olduğu bir sendikal anlayışı, haklarımızı ve hak ettiğimiz bir çalışma ortamını hep birlikte sağlayacağız.


Hoş geldiniz evinize, hoş geldiniz Disk/Enerji-Sen sendikasına.

Yorumlar

  1. Gerçek işçilerin sendikasına hoş geldiniz dostlar , emeğiniz artık yok sayılamayacak ... Hep birlikte güçlüyüz , Haklıyız , kazanacağız ...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder