İSTİYORUZ ALACAĞIZ

Toplu iş sözleşmesi için taslak soran arkadaşlarımıza verdiğimiz tek cevap tüm talepler sizin ile birlikte oluşturulacak diye söylemiştik. Yapılan yüzlerce toplantıdan ve pandemi sürecinde on line yapılan görüşmede sizlerden gelen talepler doğrultusunda tıs görüşmelerinde kırmızı çizgimiz koyacağımız 4 talep ortaya çıkarmıştır.


Tüm enerji işçilerine yine sözümüzdür sizlerin onay vermediği hiç bir sözleşmeye imza atmayacağız. Yapılan görüşmelerinin hepsi seçilen temsilcilerin denetiminde gerçekleşecektir.

Haydi işçi arkadaşım İSKİ sayaç okuma ve arıtma tesislerinde sendikamız çoğunluğu sağladı ve İGDAŞ bünyesinde de tüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. O masaya %70'ler ile oturalım. Üye olmak yetmez üye olmayan işçi arkadaşımıza ulaşalım ikna edelim gücümüze güç katalım. Enerji işçilerinin hak ettikleri gerçek toplu iş sözleşmesini hep birlikte imzalayalım.

UNUTMA GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZDEN GELİR....

    NOT. Elbette bu maddelere eklenecek yüzlerce sıkıntımız ve sorunumuz var yetki yazısını elimize aldığımız zaman hepsini birlikte tek tek oluşturacağız hiç bir arkadaşımızın şüphesi olmasın.

Yorumlar